April 30, 2024

Đoković oduševio prelepu novinarku gestom dostojanstva.

1 min read

Ove sezone Novak Đoković još uvek nije osvojio nijedno takmičenje. Igrao je samo na Australijan openu i u Indijan Velsu. Nada se da bi treća turneja mogla biti srećna za njega i doneti mu prvi pehar. Uoči početka takmičenja, dao je intervju za “Eurosport” gde je napravio pravi džentlmenski gest.

Aliz je objasnila da je imala sreću da bude sa Novakom, koji je bio džentlmen, istakavši da je bilo hladno, iako mnogi misle da je toplo. Inače, Aliz je već par godina u vezi sa bivšim NBA asom Tonijem Parkerom. Aliz je takođe pitala Đokovića o predstojećem turniru i pripremi za drugi grend slem sezone. On je istakao da je Rolan Garos jedan od najvećih turnira u tenisu i da je to njegov najveći cilj na šljaci, nadajući se da će igrati najbolje u Parizu.

Đoković je objasnio da će u Monte Karlu raditi sa Nenadom Zimonjićem, ističući da su jako dobro upoznati više od 20 godina te da mu je poput starijeg brata, mentora i prijatelja. Nenad mu pomaže savetima za pozicioniranje na mreži i pomaže mu da se poboljša u servisu i voleju.Đoković je iskazao zadovoljstvo saradnjom s Nenadom i izrazio nadu da će zajedno postići uspeh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.