May 19, 2024

Đoko! Džentlmenski potez oduševio prekrasnu novinarku

2 min read

Ove sezone još uvek nije osvojio nijedno takmičenje, igrao je doduše samo na Australijan openu i u Indijan Velsu. Nada se da bi treća mogla da bude sreća za prvi pehar.

Pred start takmičenja dao je intervju za “Eurosport” i tamo je napravio pravi džentlmenski potez. Objasnila je prvo zašto je to tako.

“Imala sam sreću da budem sa Novakom, koji je bio džentlmen. Ovde je hladno, iako mnogi misle da je toplo”, rekla je Aliz sa osmehom.

Inače, ona je već par godina u vezi sa bivšim NBA asom Tonijem Parkerom. Posle uvoda ga je pitala o predstojećem turniru i pripremi za drugi grend slem sezone.

“Rolan Garos je jedan od najvećih turnira u našem sportu i moj najveći cilj na šljaci. Ne menja se to ni ove godine, nadam se da ću u Parizu igrati najbolje.

Nadam se da mogu da iznenadim sebe i da već u Monte Karlu igram dobro, pošto mi je ovde druga kuća. Deca su mi rođena ovde, klub u Monte Karlu je sjajan, ali nisam imao dobre rezultate u prethodnim godinama.

Jedan sam od igrača kome je potrebno više vremena da se priviknem na šljaku.” U Monte Karlu radiće sa Nenadom Zimonjićem.

“Poznajemo se veoma dobro, više od 20 godina, bio mi je kao stariji brat, mentor, prijatelj, neko ko mi je uvek pomagao kao osoba i kao igrač. Kada sam se razišao sa Goranom pričao sam sa Nenadom u Beogradu, došao je na teren, uživali smo u saradnji na terenu.

Prihvatio je poziv da dođe sa mnom ovde. Trudimo se da iskoristimo što više.

Ne vežbamo toliko na servis-volej igri, daje mi neke savete za pozicioniranje na mreži, možda nisam najbolji u tome, jer ne igram previše mečeva u dublovima. To pomaže za servis, volej, a Ziki je bio toliko dugo najbolji u dublu, zna kroz šta sve prolazimo, uz to smo prijatelji.

Uživam u tome, videćemo gde će nas odvesti”, zaključio je Đoković.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.