May 20, 2024

Đoković smatra da je ovo jedan od njegovih najlošijih mečeva na grend slemovima

1 min read

Nole nije bio zadovoljan svojom igrom ni rezultatom nakon što je poražen od Italijana Janika Sinera. Đoković je istakao da nije odigrao kako je želeo, napomenuvši loš servis i šanse koje je propustio. Pohvalio je protivnika na njegovoj boljoj igri i istakao da nije očekivao da će meč biti tako loš.

Đoković je priznao da nije pružio svoj najbolji tenis, posebno istaknuvši probleme sa forhendom, bekhendom i riternom. Takođe, priznao je da Sinera nije bio pritisnut brejk loptama što mu je omogućilo da igra bez pritiska.

Nadalje, Đoković je izrazio nadu da će se ponovno suočiti sa emocijama koje nosi ovaj turnir i izrazio visoka očekivanja za druge slem turnire i Olimpijske igre. Takođe, naglasio je da je ovaj poraz nešto s čim se mora suočiti i nastaviti dalje.

Na kraju, istakao je da je spreman da se suoči sa izazovima i da se planira nastaviti takmičenje i na dalje igrati tenis na najvećim turnirima i Olimpijskim igrama. Navodi da je spreman za to i naglašava važnost prihvatanja iznenađujućih situacija, što je i deo teniskog sporta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.