May 20, 2024

Novak je besan kao ranjena zver

2 min read

Konstatuju da je dugajlija rođenu mestu San Kandido završio 2023. godinu na najbolji mogući način, a 2024. počeo na istom nivou, stigavši do polufinala Australijan opena bez izgubljenog seta. Cene i poštuju sve ono što je uradio u tenisu. Ističu da je Srbin deset puta stigao do polufinala u Melburnu i uvek pobeđivao, tačnije osvajao titulu.

U razgovoru za “Gazzetta dello Sport” Volandri kaže: *- Bilo bi divno da Siner pobedi, ali moraće mnogo toga da uradi da bi to i ostvario. Njegova naredna prepreka nije bilo koji teniser. Siguran sam da bilo kome ko bude gledao taj meče neće biti dosadno* – izjavio je Volandri i nastavio: *- U poslednjim mečevima Đoković i Siner su jedan drugog pručavali, bolje upoznavali i pripremali poteze i kontrapoteze koji će biti otkriveni u njihovom narednom okršaju. Zato očekujem savršenog Noleta sa vrlo jasnim idejama kako da zaustavi Sinera. To će biti besni Đoković! U Malagi ga je Siner pobedio dva puta, prvo u singlu, a zatim u dublu.

*- Podloga je drugačija od one u Malagi. Janik više voli zatvorene prostore, jer na otvorenom ima problema sa vetrom. Ali, to su stvari koje se baš i ne tiču Noleta koji ima pravo iskustvo igranja ovakvih mečeva.*

Objasnio je italijanski teniski stručnjak i koliko je Đoković fizički besprekorno spreman. *- Mogli bismo da napišemo raspravu o Noletovim atletskim sposobnostima. Ali, isto tako da i Siner sada ume da se transformiše. U svakom slučaju biće to veoma težak izazov za mladog Janika* – zaključio je Filipo Volandri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.