May 20, 2024

Hrvatski novinar intervjuirao Mekinroa o Đokoviću

1 min read

Novak Đoković je hvaljen zbog svojih fizičkih predispozicija i mentalne spremnosti. Njegova izuzetna želja za pobeđivanjem i intenzitet u igri impresionirali su mnoge, što je neobično među sportistima.

On je ocenjen kao najbolji teniser svih vremena, uz to što je tenis podigao na viši nivo. Đoković je poremetio dominaciju Rodžera Federera i Rafaela Nadala, što je značajno uticalo na percepciju teniskih dostignuća.

Sa Federerom i Nadalom, Đoković je najčešće osvajao Gren Slem turnire, dok su se svi oni napredovali iz godine u godinu, što ceni Mekinro. Ključno je to što su njihove karijere duže u današnjem vremenu.

Mekinro ističe da su Đoković, Federer i Nadal toliko nadmašili ostale igrače da je bilo teško drugim igračima poput Aleksandra Zvereva, Stefanosa Cicipasa i Danila Medvedeva da postignu značajne uspehe. On takođe primećuje da je Karlos Alkaraz jedan od najboljih novih talenata u tenisu, dok je impresioniran napretkom Grigora Dimitrova.

Uzmimo u obzir da je održavanje takvog nivoa izuzetno teško i Mekinro s priznanjem posmatra Đokovićevu doslednost i izdržljivost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.