May 19, 2024

Show Kirjos and Djokovic’s performance following their semi-final qualification

2 min read

Nekoliko minuta nakon meča, Novak Đoković se obratio navijačima sa terena. Intervju je vodio Nik Kirjos, a Australijanac je izjavio da nikada nije mislio da će biti tu. Zatim se Đoković osvrnuo na meč i izrazio svoje mišljenje. Patio je u prva dva seta jer je protivnik, Fric, igrao kvalitetno, dobro servirao i stajao blizu osnovne linije. Đoković je priznao da mu nije dao da diše i bilo je teško uspostaviti ritam. Đoković je pohvalio Frica, rekavši da je igrao fantastičan tenis.

Đoković je imao 15 prilika za brejk, ali nijednu nije iskoristio. Smatrao je da je protivnikov servis bio kao da igra protiv svog servisa, znajući da je Fric jedan od najboljih servisa na svetu. Ipak, Đoković je uspeo da oduzme servis kada je bilo najpotrebnije i podigao je nivo igre sredinom trećeg seta. Đoković je takođe istakao da je dobro servirao i da je imao više asova od Frica, što je bilo iznenađujuće.

Đoković će se boriti za finale protiv Andreja Rubljova ili Janika Sinera. Smatra da su to različiti igrači, ali su obojica u sjajnoj formi. Rubljov je briljirao protiv De Minora, a razmene su bile neverovatne. Siner igra tenis života i oni su imali neizvesne mečeve. Đoković je zaključio da će sa Kirjosom uživati gledajući taj meč i da će zajedno uzeti kokice.

Na kraju, Kirjos je pitao Đokovića za drvo u botaničkoj bašti u Melburnu o kojem je Đoković govorio pre početka turnira. Đoković je odgovorio da će mu pokazati koje je drvo, ali da ne sme da kaže nikome. Šalio se i rekao da bi Kirjos trebalo da se popne na najvišu granu tog drveta, visi naopačke 33 minuta i tri sekunde, kako bi osvojio Grand Slam titulu. Ova izjava je nasmejala prisutne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.