April 24, 2024

Najizraženiji protivnik Novaka Đokovića se pojavio

1 min read

Novakov meč, zakazan za popodnevni termin, kasnio je sa početkom. Duel između Srbina i Amerikanca trajao je tri i po sata, što je rezultiralo time da zađe u termin noćnih mečeva. Ovaj meč je izazvao veliko interesovanje i publika je bila oduševljena, ali jedan čovek nije delio isto mišljenje – Ben Rotenberg.

Rotenberg se oglasio na društvenoj mreži X (ranije poznatoj kao Tviter) i napao organizatore Australijan opena zbog toga što su dozvolili Novaku da toliko dugo ostane na terenu. “Noćna sesija je počela pre sat i po, zašto se sada vodi ceo intervju? Australijan open pokazuje manjak ozbiljnosti kada je raspored u pitanju”, požalio se Rotenberg. Njegove reči otkrivaju negativan stav prema Novaku, što nije neuobičajeno za ovog američkog teniskog novinara.

Ovakva kritika Rotenberga deluje jadno i nisko, posebno ako se uzme u obzir njegova reputacija sa negativnim stavovima o Novaku. Upravo zbog toga, mnogi su shvatili ovaj napad kao još jedan pokušaj da se omalovaži uspeh i talenat najboljeg tenisera sveta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.