July 27, 2024

Provokacija navijača prema Novaku

1 min read

Bezobrazluk neviđenih razmera viđen je na meču između Novaka Đokovića i Alekseja Popirina u drugom kolu Australijan opena. Jedan navijač sramno je provocirao Novaka tokom četvrtog seta, ali mu je time samo učinio uslugu. Navijač je dobacivao nešto Srbinu između poena, Novak se iznervirao, prišao tribini, pogledao ga i ljutito mu odbrusio: “Želiš da dođeš ovde? Dođi i reci mi to u lice!”.

Nakon ovog incidenta, jedan gledalac je zabeležio trenutak i podelio ga na društvenim mrežama. Video prikazuje Đokovića kako odgovara na provokaciju navijača. Mnogi su podržali Novaka i izrazili poštovanje prema sportistima koji se suočavaju s ovakvim neprijatnostima.

Nakon meča, Novak je dao kratki komentar o neprijatnosti koju je doživeo na terenu. Izrazio je frustraciju zbog dobacivanja s terena i pokušaja provokacije. Ipak, istakao je da je situacija poprimila drugačiji tok kada je pozvao navijača da mu se suprotstavi jedan na jedan, nakon čega je navijač uputio izvinjenje. Novak je istakao da ovakve situacije nisu neuobičajene u sportu i da je važno nositi se s njima.

Ovaj incident još jednom ukazuje na potrebu za poštovanjem sportista i njihovog integriteta. Provokacije i neprikladno ponašanje navijača nikada ne smeju biti tolerisani, a sportisti trebaju biti podržani i zaštićeni u svom radu na terenu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.