July 27, 2024

Meeting between Dejan Milojević and Nikola Jokić

2 min read

Slavni košarkaš i trener Dejan Milojević iznenada nas je napustio u 47. godini. Milojević je u noći između utorka i srede doživeo srčani udar, od kojeg se, nažalost, nije oporavio.

Pre samo osam dana, Milojević i Jokić su se poslednji put sreli. Ali, ovog puta su bili na različitim stranama. Dejan je kao asistent u stručnom štabu Golden Stejta dočekao Nikolu i Denver. Bio je to susret učitelja i učenika.

Dejan je jednom prilikom pričao o Jokićevom razvoju. Poredio ga je sa drugim mladim igračima i istakao da je Jokić imao izazove u kondiciji. Dejan je bio impresioniran Jokićevim talentom, ali je primetio da nije mogao da uradi ni dva skleka. To ga nije obeshrabrilo, već ga je podstaklo da radi sa njim i pomogne mu da postane sposoban da trenira profesionalno. Tako je Marko, kondicioni trener, preuzeo obuku Jokića da bi poboljšao njegovu fizičku spremnost.

Tokom tog perioda, Dejan je imao još nekoliko mladih igrača pod svojim mentorstvom, kao što su Bobi, Ćakić i možda čak i Novica. Dejan je bio ponosan na svoju ulogu u njihovom razvoju i zalagao se da njegovi učenici postignu uspehe.

Njegov iznenadni odlazak ostavlja veliku prazninu u svetu košarke. Dejan Milojević će biti upamćen kao slavni košarkaš i trenerska legenda, čije će se savete i mentorstvo zauvek pamtiti. Njegova strast i posvećenost igri obeležiće njegov nasleđe i ostaviti snažan utisak na sve mlade igrače koji su imali priliku da rade sa njim. Neka mu je večna slava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.