July 27, 2024

Boban Marjanović on the Passing of Dejan Milojević

2 min read

Srpski košarkaš Boban Marjanović je izrazio duboku tugu i oprostio se od svog bivšeg trenera i velikog prijatelja Dejana Milojevića. Milojević je bio od velike pomoći mnogim igračima u ostvarivanju njihovih karijera, a jedan od njih je bio i Marjanović. Milojević je bio ključ za Marjanovićev put do NBA lige, nakon neuspešnih epizoda u evropskim klubovima. Milojević je doveo Marjanovića u Megu i pomogao mu da oživi svoju karijeru. Marjanović je kasnije postao jedan od najdominantnijih centara, osvojio je titule sa Crvenom zvezdom i prešao u NBA. Uz Milojevićev značajan uticaj na Marjanovićev razvoj, on će mu zauvek biti zahvalan. Marjanović je smatrao Milojevića kao starijeg brata i nedavno su razmenjivali poruke.

Marjanović je podelio poslednju poruku koju je dobio od Milojevića četiri dana pre njegove smrti. U poruci, Milojević je Marjanoviću savetovao da uvek ostane pozitivan, smeje se i da ima osmeh na licu. Marjanović je bio zahvalan na tim rečima i izrazio nevericu zbog Milojevićeve smrti. On je opisao Milojevića kao anđela i superheroja sa neverovatnom energijom i osmehom. Marjanović je verovao da će Milojević preživeti srčani udar i smatrao je da je to samo jedan od problema koji će se prevazići. Međutim, sada je suočen sa stvarnošću i izrazio je duboku tugu zbog gubitka svog prijatelja.

Marjanović je naglasio da je Milojević imao uvek osmeh, davao savete i širio pozitivne misli. Bio je uvek dostupan za razgovor, bez obzira na to da li je dan ili noć. Marjanović je rekao da će uvek voleti da gleda zajedničke fotografije i čita poruke koje su razmenjivali, kako bi se smejao, baš kao što je Milojević želeo.

Marjanović je istakao da, da nije bilo Milojevića, ne bi uspeo da se domogne NBA lige. Milojević mu je rekao da dođe u Megu, gradi samopouzdanje, igra, improvizuje i nikada ne odustaje. Milojević je bio primer upornosti i borbe, jer je i sam bio igrač koji se suočavao sa sumnjama u svoju uspešnost. Iako nije uspeo da postane igrač u NBA ligi, postao je priznat trener i osvojio prsten. Marjanović je naučio od Milojevića da se nikada ne predaje i da je to poruka koju je Milojević delio sa mnogim igračima.

Marjanović je osim tuge za sobom izrazio sućut i žaljenje za Milojevićevu porodicu. On je opisao Milojevićevu porodicu kao divnu i prelepu, i osetio je gubitak kao da je izgubio brata. Marjanović je rekao da je ovo trenutno tužan dan i da je svestan koliko je Milojević bio mlad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.