May 18, 2024

Vildozo Owing a Million Euros for Signing with Zvezda

1 min read

Argentinski košarkaš Luka Vildoza nalazi se u velikom problemu. Naime, klub Baskonija zahteva da on uplati čak milion evra kao kompenzaciju pošto je potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom. Ova situacija je rezultat dugogodišnjeg spora između Vildoze i Baskonije, koji je trajao više od godinu dana.

Baskonija tvrdi da je ugovor koji su imali sa Vildozom i dalje važeći, čak i nakon njegovog odlaska u NBA. Klub smatra da je Crvena zvezda bila obavezna da plati obeštećenje za angažovanje Vildoze. Sud u Vitoriji je podržao ovu tvrdnju Baskonije i presudio u njihovu korist.

Prema presudi suda, Vildoza će morati da plati klubu Baskonija jedan milion evra kao kompenzaciju za prekid ugovora i povratak u Evropu nakon odlaska u NBA. Ovo je razočaravajući ishod za iskusnog plejmejkera, koji se nadao drugačijem epilogu ove kontroverze.

Ova saga je napokon završena, ali na način koji Vildoza nije očekivao. Očekuje se da će on morati da izmiri svoje obaveze prema Baskoniji i uplati milion evra kao kompenzaciju. Ova situacija svakako predstavlja veliki izazov za argentinskog košarkaša, ali će morati da se nosi s tim i pronađe način da reši ovaj finansijski problem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.