May 6, 2024

Marija Šerifović je neprekidno uz svog sina

1 min read

Marija Šerifović se ne odvaja od sina. U posljednje vrijeme je jako posvećena majčinstvu i provodi puno vremena s njim. To je postalo očito iz njezinih objava na društvenim mrežama, gdje redovito dijeli trenutke iz svog života s njim. Njihova veza izgleda jako snažna i Marija uživa u ulozi majke.

Osim što provodi vrijeme sa sinom, Marija Šerifović je jako zauzeta i profesionalno. Nastupa na koncertima i snima glazbu. Njezina ljubav prema glazbi je očita i vidljiva kroz njenu karijeru. I dalje je jako popularna i ima veliku podršku svoje publike. Ona je poznata po svojoj emotivnoj izvedbi i snažnom vokalu.

Pored toga, Marija je aktivna i u humanitarnom radu. Često se uključuje u aktivnosti koje imaju za cilj pomoći onima kojima je to najpotrebnije. To je nešto što joj je vrlo važno i bitno.

U posljednje vrijeme, Marija je također bila uključena u razne medijske projekte, kao što su emisije i intervjui. Ona je uvijek otvorena i iskrena te ne boji se izražavati svoje mišljenje o raznim temama.

Sve u svemu, Marija Šerifović je uspješna i voljena umjetnica koja se ne odvaja od svog sina. Ona uživa u majčinstvu, ali i dalje se fokusira na svoju karijeru i daje sve od sebe u sve što radi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.