May 9, 2024

Radnik Surdulica vs Crvena Zvezda Superliga Srbije Live Stream Prenos Uživo

1 min read

Fudbaleri Crvene zvezde su pobedili Radnik 2:0 u utakmici 26. kola Superlige Srbije. Golove za Crveno-bele postigli su u 87. minutu Katai i u 90. minutu Korejanac.

Ovom pobedom, Crvena zvezda je osigurala prvo mesto u regularnom delu prvenstva i prednost domaćeg terena u trećem “večitom derbiju” protiv Partizana koji će se igrati u plej-ofu. Crveno-beli su dominirali tokom utakmice, a Radnik je poslednji na tabeli sa samo 14 bodova.

Iako situacija na tabeli sugerira različit ishod, trener Milojević je istakao važnost posvećenosti i pažnje u susretu sa Radnikom. Milojević je takođe pohvalio rad trenera Đorđevića iz Radnika, ističući da će se njegova ekipa takmičiti s taktički postavljenim protivnikom koji će pokušati da izvuče maksimum iz utakmice.

Ova utakmica je bila 20. put da su se sastali fudbaleri Crvene zvezde i Radnika, pri čemu su Crveno-beli slavili 18 puta, jednom je bilo nerešeno, a jednom je Radnik trijumfovao. Gol razlika iznosi 67:12 za Zvezdu, a poslednju utakmicu na Marakani rešio je tim iz Beograda u svoju korist rezultatom 3:1.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.