May 9, 2024

Radnik Surdulica Crvena zvezda Superliga Srbije uživo prenos livestream.

1 min read

Fudbalski meč između Crvene zvezde i Radnika ostvaren je u okviru kola Superlige Srbije. Crveno-beli su afirmisali svoju dominaciju napredakom od 2:0, s tim što je drugi gol postignut u 87. minutu susreta. Radnik, koji se nalazi na začelju tabele sa samo 14 bodova, se dugo odupirao, ali je Aleksandar Katai postigao gol i tako spasio ekipu Crvene zvezde.

Ovim trijumfom, Crvena zvezda je osigurala prvo mesto u regularnom delu prvenstva i prednost domaćeg terena u narednom “večitom derbiju” protiv Partizana, koji će se odigrati u plej-ofu. Rezultat bi mogao da bude i veći da nije bilo propuštenih prilika. Korejanac je propustio priliku za gol, dok je fantastična intervencija golmana sprečila siguran gol od strane Hajdarevića.

Trener Crvene zvezde, Vladan Milojević, istakao je važnost meča protiv ekipe Radnika, ističući da se ne smeju unapred upisivati bodovi. Izrazio je poštovanje prema Radniku i očekivao tešku utakmicu. Statistika o dosadašnjim susretima između Crvene zvezde i Radnika pokazuje da je Crvena zvezda dominirala, sa 18 pobeda, jednim neriješenim ishodom i jednom pobedom za Radnikom.

Gol razlika iznosi 67:12 u korist Zvezde. U poslednjem susretu na Marakani, Crvena zvezda je pobedila sa rezultatom 3:1.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.