April 14, 2024

Vlahović više ne krije ljubav sa lepom crnkom

2 min read

Reprezentativac Srbije je potom, početkom 2024. godine objavio fotografiju sa novogodišnje žurke na kojoj je ona sedela pored njega, a sada su se zajedno pojavili na utakmici Juventusa. “Stara dama” je poražena rezultatom 1:0 kao domaćin, a Dušan je utakmicu gledao iz lože “Alijanc stadiona”. Pored njega je sedela Vanja, a fotoreporteri su ih “uhvatili” zajedno. Dušan je pre par nedelja ostavio Karolinu Stramare zbog pritiska javnosti.

Smetalo mu je što se mediji bave njegovom vezom u tolikoj meri, pa je poželeo da opet bude sam. Ali to nije dugo potrajalo. Družili su se, izlazili, roditelji su im kućni prijatelji. Iz velikog drugarstva izrodile su se i emocije i pre pet godina su uplovili u vezu.

Nažalost, ona nije dugo potrajala jer su oboje bili mladi, neiskusni i željni provoda. Razišli su se i nastavili da se druže. Prošle godine su imali još jedan pokušaj veze, ali se ona opet završila neslavno. Nakon nekoliko dana su se razišli, a Dušan je otputovao za Italiju.

Tada su prestali da se čuju, otpratili su se i sa društvenih mreža, ali ih je sudbina ove godine opet spojila na Ibici. Centarfor reprezentacije Srbije ove sezone je imao probleme sa povredom, ali je uprkos tome drugi strelac Serije A. Postigao je 12 golova uz dve asistencije na 21 utakmici. Juventus je trenutno drugi na tabeli sa sedam bodova manje i utakmicom više od Intera. Ekipa iz Torina je u poslednja tri kola osvojila samo jedan bod.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.