May 9, 2024

Čije dres nosi Dušan Vlahović?

1 min read

Napadač Juventusa, Dušan Vlahović, nije štedeo novac kako bi proširio svoju kolekciju satova. Nedavno je dodao Richard Mille RM72-01 Lifestyle Flyback Chronograph model u beloj keramici. Ovaj model karakterišu dimenzije 38.4mm x 47.5mm i kombinacija keramike sa detaljima od roze zlata, čineći ga jednim od najnošljivijih modela Richard Mille satova. Vlahović je prethodno privukao pažnju svojom kolekcijom satova, a sada je dodatno impresionirao ovom novom akvizicijom.

Vlahovićev novi sat došao je nakon što je nedavno nosio Nautilus 5712-1R, koji se smatrao vrhuncem njegove kolekcije. Ovom akvizicijom demantovao je bilo kakve prethodne predrasude i pokazao da je spreman da širi svoju kolekciju sa vrhunskim satovima.

Reprezentativac Srbije takođe se istakao svojim stajlingom u Apeninima, a posebno je bio upečatljiv njegov sat, “Roleks” model “Daytona Platinum Oyster Perpetual (Limited Edition)” koji je krasio njegovu desnu ruku. Vlahović je očigledno veliki ljubitelj visokokvalitetnih satova i nastavlja da impresionira javnost svojim izborom luksuznih satova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.