April 24, 2024

Rimac after Split’s incredible victory

1 min read

“Dobro, hajmo reći i mi i Partizan iz jednog ludog ritma, mi smo prošle nedelje igrali tri utakmice isto kao i oni. S obzirom na to da sam prošle godine i godinu pre toga bio pomoćni trener u Bajernu, znam kako je kad dođeš iz Evrolige u domaće takmičenje, dolazi protivnik protiv koga si favorit i logično je da nisi imao energiju koja je potrebna, pošto su jedno sedam ili osam šuteva promašili koje pogađaju”, rekao je Rimac i dodao: “Svi smo ljudi, svi su igrači, nije lako doći iz Evrolige i biti sto posto energetski spreman i fokusiran, moji igrači koji su igrali. Ovo je festival košarke, žele protiv najboljih, žele protiv prave ekipe, mislim da pogotovo u prvom poluvremenu krajem druge četvrtine ušli su neki šutevi koji nisu naši šutevi.

Ispratila nas je sreća koja prati hrabre, od starta smo stali kako treba igrati protiv Partizana. Ne dozvoliti jednostavne poene, ono što me veseli jeste što smo izdržali tu agresivnost na bekovskoj liniji što smo znali gde će biti problema. Okrećemo se novim utakmicama.

Imamo tešku nedelju, dolazi nam Kup, super pobeda za nas, nadam se da će motiva za rad i samopouzdanja, idemo dalje”, zaključio je Rimac.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.