May 20, 2024

Prices for the final have dropped after Novak’s elimination.

1 min read

Nema Noleta u finalu Australijan Opena, što je dovelo do gubitka interesa navijača. Organizatori su bili primorani da značajno snize cene ulaznica za finalni meč kako bi izbegli poluprazne tribine. Ulaznice koje su prvobitno koštale 5-6.000 australijskih dolara (oko 3.000 evra) sada su pale na oko 1.800 australijskih dolara (oko 1.100 evra).

Sličan pad cena je zabeležen i za pristupačnije delove tribina, gde su cene pale za oko 50%. Ova drastična promena u cenama je primećena od strane navijača, koji su počeli raspravu o situaciji na društvenim mrežama. Jedan korisnik je istakao da su cene ove godine značajno porasle u odnosu na prošlu godinu, izrazivši nezadovoljstvo činjenicom da je morao da plati više nego duplo nego prošle sezone kako bi gledao Novaka Đokovića.

Ova reakcija javnosti jasno ukazuje na smanjeno interesovanje zbog odsustva najboljeg tenisera u istoriji, Novaka Đokovića, čije je eliminacije dovela do očiglednog pada privlačnosti finalnog meča, što je organizatore navelo na drastične priustupke u ceni ulaznica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.