May 20, 2024

Trener Siner se poklonio Đokoviću pred polufinale.

1 min read

Najbolji teniser na svetu i mladi Italijan odigrali su do sada šest mečeva. Siner se može pohvaliti da je pobedio Đokovića dva puta, prvi put u grupnoj fazi ATP finalnog turnira u Torinu, nakon čega su se sastali i u finalu, gde je usledila “osveta”. Nedugo nakon toga, Italijan je pobedio i u polufinalu Dejvis kupa u Malagi.

“Zaista smo srećni što smo u ovoj poziciji i time kako je Janik odigrao prvi deo turnira. Predstojeće polufinale predstavljaće mu još jedno divno iskustvo i pokušavamo da mu pristupimo bez prekomernog pritiska, uvek s osmehom na licu”, rekao je Vanjoci za Tenisku federaciju Italije (FITP).

Vanjoci takođe ističe da razlika u odnosu na taj meč leži upravo u činjenici da je to Janiku bilo prvo polufinale, te da sada ima više samopouzdanja uzimajući u obzir odlične rezultate u poslednjih nekoliko meseci, kao i kontinuitet koji je pokazao. Veruje da će trijumfi koje je Siner zabeležio protiv Novaka poslužiti kao dobra stvar za samopouzdanje.

Vanjoci ističe da je igranje s Đokovićem na tri dobijena seta izazov, te da moraju pokušati biti agresivni, kontrolisati igru, dobro servirati i držati priključak na semaforu.

On ističe takođe da je Đoković uvek poseban i da nema velike razlike gde god se igrali, te da je igranje s njim jedan od najtežih izazova u tenisu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.