May 9, 2024

Kirjos Skipping Olympic Games in Paris

1 min read

Nakon što je započeo graditi karijeru u medijima, sada već radi kao stručni konsultant i komentator na Australijan openu. Taj razgovor je bio neophodan, jer se nalazim na raskrsnici svoje karijere i shvatio sam da život nakon tenisa može biti uzbuđujuć. Moj menadžer me je upozorio na to, rekavši “ovo može biti tvoja budućnost.”

Sada stvarnost je da deo mene zna da je moje vreme u sportu možda isteklo i ja sam sasvim u redu s tim. Nakon što su mu iz Olimpijskog komiteta Australije zabranili da učestvuje na Olimpijadi 2016. godine, Nik je odlučio preskočiti Olimpijske igre u Parizu. Ta zabrana ga je veoma pogodila i teško će to ikada oprostiti. Bilo je sramotno, jer je tada bio 13. na svetu i imao je ozbiljnu šansu da osvoji medalju.

Osam godina ranije očajnički je želeo da predstavlja Australiju na Igrama, ali sada se njegov mentalitet promenio. Nije siguran da još uvek ima istu želju da igra za zemlju, jer ponekad se čini da se više oseća kao kod kuće van zemlje. Zna da će mnogi uživati što ne igra, ali navijači na Australijan openu su proteklih godina pričali drugu priču. Iako smatra da je pružio sjajan šou, svestan je da zavesa u jednom trenutku mora pasti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.