April 16, 2024

Smrt Dejana Milojevića potresla Stef Kari

2 min read

Košarkaški svet i dalje je u potpunom šoku zbog iznenadne smrti srpskog trenera i legende naše košarke Dejana Milojevića.

Navijači Partizana priredili su dirljiv oproštaj voljenom Dekiju. U ponedeljak uveče na utakmici između Partizana i Mege više od 23 hiljade ljudi došlo je da oda počast bivšem asu crno-belih, a dirljive scene iz Arene obišle su čitav svet.

“Gledao sam utakmicu njegova dva bivša tima u Srbiji. Ne mogu ni da zamislim kako bi bilo da sam bio u Areni da osetim tu energiju. Želimo da uradimo nešto slično”, rekao je najbolji igrač Ratnika Stef Kari. On je otkrio da su i dalje u šoku zbog svega što se desilo.

“Pokušaćemo da se vratimo na posao, svi smo razgovarali… Teško je. Veliki gubitak koji će se osećati u budućnosti. Deki je uvek donosio pozitivnu energiju u svlačionicu”, dodao je Kari. On je govorio i o odnosu koji je imao sa Milojevićem.

“Ono što sam naučio iz naših razgovora, svaki put kada bih razgovarao s njim, njegovo prisustvo je bilo glasno, iako možda ne bi izgovorio ni reč. To bi bio osmeh ili zagrljaj osobe koja je vesela i prijatna po svojoj prirodi. A, ako pričamo o tome kakav je bio trener, imati pored sebe nekoga s takvom energijom, ko zna da se poveže s vama i bude iskren u isto vreme, da na isti način ume da uputi pohvalu, kritiku ili sugestiju… to je umetnost trenerskog posla”, istakao je Kari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.