July 27, 2024

Paspalj on Doužer, Panter, Naneli…

1 min read

Bivši igrač Partizana izražava samo reči hvale za novo pojačanje crno-belih iz Amerike, Pi Džeja Doužera. On ističe da iako Doužer ima problematična kolena, igra košarku vrhunski, iako nije toliko plaćen kao što zaslužuje. Prema njegovom mišljenju, da su mu kolena potpuno zdrava, ne bi igrao u Partizanu već u NBA ligi, zarađujući mnogo više novca. On takođe primjećuje da Doužer postiže izuzetne rezultate korak po korak.

Uz to, proslavljeni as ističe da je kapiten Kevin Panter ove sezone na nižem nivou u odnosu na prošlu sezonu. Panter je postao ozbiljniji izazov za protivnike, jer znaju da, ako ga zaustave, obavili su veliki dio posla. Međutim, Paspalj dodaje da Panter nema problem da se stavi u drugi plan i da služi timu. On ga opisuje kao kapitena ekipe koji je vrlo voljen u Partizanu, skroman, sa pozitivnom energijom i koji vrši svoje zadatke na vrhunskom nivou.

Paspalj takođe komentariše sjajne partije Džejmsa Nanelija i smatra da igra još bolje i konstantnije u odnosu na prošlu sezonu. On primjećuje da Naneli ima sve značajniju ulogu u ekipi, dok se Panterova igra smanjuje u odnosu na prošlu sezonu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.