April 13, 2024

Saša Đani Ćurčić discusses his views on Partizan

2 min read

Ali, pazi, ne mislim da igrače, ja srpski fudbal ne pratim zbog trenera. Treneri su najveće kukavice. Koga da gledam tamo 90 i više minuta, treba biti lud čovek da ti to gledaš. Da gledam kukavice koje parkiraju parking servis i šlep. Nažalost, bez obzira što smo kolege, imam svoj stav i imam svoje viđenje.

Ja nisam bio na stadionu Partizana u Humskoj više od 15 godina, niti će moja noga tamo ikada kročiti. Nisam ja protiv Vazure, i posle njega doći će neko drugi, neki džeparoš, bankomat navijač. Nemam ja ništa sa njima, niti ću se ikad pojaviti. I da ode Vučelić, neću se pojaviti. To je moj stav, nemam ništa s njima i taj stadion me nikad više neće videti do kraja života – rekao je bivši igrač kluba sa crno-bele strane Topčiderskog brda.

A ne mogu da ti kažem da idem u mrtvački sanduk kad ne idem. Nema potrebe da pričamo o Partizanu, da pominjemo tu temu. Ta tema je završena, zabranjena mojoj porodici, a to nije moj bunt prema upravi, nemam ništa s njima. Šta da ti kažem kad moj Svetozar Ćurčić zna svaku sekundu utakmice iz 1966. godine, ne samo igrače, nego i decu igrača Kovačevića, išao je na stadion. Taj Partizan iz 1966.

Ceo intervju sa Sašom Đanijem Ćurčićem moći ćete da pročitate na našem portalu, ali i u štampanom izdanju u narednih nekoliko dana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.