July 27, 2024

Janik Sinerova otvaranja pre meča protiv Novaka Đokovića

2 min read

Po završetku ovog meča, Italijan Janik Siner nije krio zadovoljstvo. Istakao je da je bilo veoma teško igrati protiv Andreja, iako je meč završen u tri seta, a mogao je imati drugačiji ishod. Siner je brzo reagovao tokom meča, trudeći se da se kreće i osvaja poene. Zahvalio se svima koji su ostali do kasno da ih gledaju, ističući da je uvek zadovoljstvo igrati na ovom turniru i da je srećan što je prošao u sledeće kolo.

Siner je takođe govorio o taj-brejku u drugom setu, gde je uspeo da se vrati sa zaostatka od 1:5 i pobedi rezultatom 7:5. Objasnio je da je bio fokusiran na promenu igre i povratak u meč, i da je u tim momentima jednostavno igrao bolje. Trenirao je za takve situacije i bio je srećan što mu je to uspelo.

Janik je pohvalio svoj tim, ističući da mu mnogo pomažu i da provode mnogo vremena zajedno. Imaju dobar osećaj jedni sa drugima i zabavljaju se. Svi se trude da daju svoj maksimum i to se isplaćuje.

Na kraju, Siner je govorio o svom narednom rivalu, Novaku Đokoviću. Izrazio je zadovoljstvo što će ponovo igrati protiv najboljeg igrača na svetu, koji je već mnogo puta osvajao trofej na ovom turniru. Svestan je da će biti veoma teško pobediti ga, ali je obećao da će se boriti do maksimuma za svaku loptu. Meč između Đokovića i Sinera je zakazan za petak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.