May 3, 2024

Janik Sinera pred meč protiv Novaka Đokovića: Izjave koje je dao

2 min read

Po završetku meča, Italijan Janik Siner nije krio svoje zadovoljstvo. Izjavio je kako je bilo veoma teško igrati protiv Andreja, iako je meč završen u tri seta, mogao je imati i drugačiji ishod. Siner je istakao svoje napore da se dobro kreće i osvaja poene. Takođe je bio zahvalan svima koji su ostali do kasno da ih gledaju, a dodao je da je uvek zadovoljstvo igrati na tom terenu i da je srećan što je prošao u sledeće kolo.

Siner je zatim govorio o taj-brejku u drugom setu. Istakao je da se trudio da nešto promeni u igri i vrati mini-brejke. U tim trenucima je jednostavno igrao bolje i to je rezultat rada i treninga za takve situacije, koje je uložio.

Janik je takođe pohvalio svog tima, ističući da je njegov tim ono što ima i da mu mnogo pomaže. Naglasio je da provode puno vremena zajedno i da uvek ima dobar osećaj radeći s njima. Dodao je da se trude da urade sve što mogu i da se to isplati.

Na kraju je govorio o svom sledećem protivniku, Novaku Đokoviću. Izrazio je sreću što će ponovo igrati protiv najboljeg igrača na svetu. Svestan je da je Đoković osvojio mnogo puta trofej na tom turniru, pa će biti veoma teško pobediti ga. Međutim, obećao je svima da će se boriti do poslednjeg atoma snage za svaku loptu u tom meču. Njihov meč je zakazan za petak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.