May 18, 2024

Emotivnom objavom, Nemanja Nedović se oprostio od preminulog Liora Lubina

2 min read

Trener Aviv Ejtan ima bogato iskustvo u svetu košarke. Karijeru je započeo kao igrač, a kasnije je prešao na trenersku poziciju. Tokom svoje igračke karijere posebno se istakao u ekipi Makabi Tel Aviv, osvajajući brojne titule i postižući impresivne rezultate.

Nakon završetka igračke karijere, Ejtan je odlučio da se posveti trenerskim dužnostima. Počeo je kao trener u klubu Hapoel Gilboa Glaiju, gde je pokazao izuzetne rezultate i brzo stekao poštovanje u košarkaškom svetu. Njegova sposobnost vođenja tima privukla je pažnju drugih klubova, te je bio angažovan i kao trener ekipe Makabi Ašdod.

Njegov talent nije ostao neprimećen ni od strane nacionalnog tima Izraela, gde je dobio priliku da bude pomoćnik selektora. Njegovo angažovanje u reprezentaciji izazvalo je interesovanje velikih klubova i kontinentalnih giganta. Kao rezultat toga, dobio je poziv da trenira Makabi iz Tel Aviva, jednog od najpoznatijih i najuspešnijih klubova u Izraelu, ali i Panatinaikos, grčkog šampiona.

Nakon nekoliko uspešnih godina u velikim klubovima, Ejtan je dobio priliku da preuzme ulogu trenera u klubu Hapoel Ber Ševa. Bio je angažovan sa ciljem da povede tim do novih uspeha i osvajanja titula. Iako je ovo bio njegov poslednji posao do sada, može se očekivati da će njegovo iskustvo i stručnost privući interesovanje drugih klubova u budućnosti.

Sveukupno, trener Aviv Ejtan ima impresivnu karijeru u košarki. Njegovo igračko iskustvo i trenerske sposobnosti omogućili su mu da ostvari velike uspehe u različitim klubovima i reprezentacijama. Bez sumnje, njegovo ime je postalo poznato i priznato u svetu košarke, a njegova stručnost predstavlja vredno i značajno doprinose razvoju ove fantastične igre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.