May 1, 2024

Žena se rasplakala pred kamerama iznenada

2 min read

Proslavljeni srpski fudbaler i trener Siniša Mihajlović (54) preminuo je 16. decembra 2022. Taj dan je bio težak za njegovu porodicu, a posebno za njegovu suprugu Arijanu. Fotografija Arijane Mihajlović sa suzama u očima dok opisuje njihov zajednički život postala je simbol tuge i bola.

Arijana Mihajlović nije mogla da sakrije suze pred kamerama dok je govorila o gubitku svog voljenog supruga. Ona je priznala da je razgovarala sa decom i da su zajednički odlučili da ne kažu Siniši ništa o njegovoj bolesti. To je bila velika tajna koju su morali da čuvaju, a poslednji mesec njegovog života bio je pun straha i nesigurnosti za njihovu porodicu.

Arijana je opisala koliko je bilo teško pretvarati se da se ništa ne dešava, kako za nju, tako i za njenu decu. Oni su mnogo patili zbog tajne koju su morali da čuvaju. Ipak, uprkos svemu, Arijana je izrazila svoju sreću. Ona je rekla da je imala čast i privilegiju da provede 27 godina sa tako divnom osobom kao što je Siniša. Iako je njihova ljubavna priča završena na tako tužan način, Arijana je zahvalna što je imala priliku da bude deo tog prelepog putovanja.

Arijana je poručila svojoj deci da ih mnogo voli i da su oni njena snaga. Ona ne bi mogla da nastavi dalje bez njih. Bez obzira na bol i tugu koju su iskusili, Arijana je odlučna da nastavi da se bori i da izdvaja snagu iz ljubavi koju oseća prema svojoj deci.

Gubitak Siniše Mihajlovića ostavio je veliku prazninu ne samo u njegovoj porodici, već i u svetu fudbala. Njegov doprinos srpskom fudbalu i njegova snaga kao trener bili su nezaboravni. Njegova smrt će zauvek biti tuga za sve koji su ga poznavali i poštovali.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.