May 4, 2024

Tuga jedne žene ispred kamera

1 min read

Proslavljeni srpski fudbaler i trener, Siniša Mihajlović preminuo je 16. decembra 2022. Vijest o njegovoj smrti izazvala je veliku tugu i šok među mnogima, uključujući i njegovu suprugu Arijanu.

Na konferenciji za novinare, Arijana nije mogla da sakrije svoje suze dok je pričala o njihovom zajedničkom životu. Ona je otkrila da su zajedno sa decom odlučili da ne kažu Siniši o njegovoj teškoj bolesti i da su veoma teško podneli to što su znali da će on umreti, dok on sam nije imao pojma o tome. Pretvaranje da se ništa ne dešava bilo je veoma bolno za sve njih, a deca su posebno teško podnela situaciju. Arijana je istakla da je uprkos svemu srećna.

– Bila je to prelepa i velika ljubav i srećna sam što sam imala tu čast i privilegiju da provedem 27 godina sa tako divnom osobom. Želim da kažem svojoj deci da ih mnogo volim i da su oni moja snaga. Bez njih, ne bih mogla da nastavim dalje – zaključila je Arijana Mihajlović.

Siniša Mihajlović bio je priznat i cenjen fudbaler i trener, koji je ostavio velikog traga u svijetu fudbala. Njegova smrt je ostavila prazninu u fudbalskoj zajednici i mnogi se sećaju njegovog doprinosa i uticaja. Neka mu je večna slava i hvala za sve što je uradio.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.