May 4, 2024

Ova devojka je pravila više nevolja Novaku nego Manarinu

1 min read

Đoković je u utakmici koja je trajala samo 105 minuta lako i brzo pobedio svog protivnika broj 19. Međutim, nakon utakmice se desila interesantna situacija. Jedna od devojaka koja je bila prisutna na meču je uspela da dobije autogram od Đokovića. Ali, to joj nije bilo dovoljno – ona je zatim zatražila i da naprave selfi zajedno.

Ova scena se ubrzo proširila društvenim mrežama, uz prateći komentar da je Novaka “devojka više namučila nego njegov protivnik Manarino”. Očigledno je da je ovo izazvalo smeh i zbog toga što je Đoković u meču bio dominantan i ostvario brzu pobedu.

Ovaj mali incident nas podseća na to koliko su sportisti idolizovani i koliko su prisutni u životima svojih fanova putem društvenih medija. Svaki njihov postupak može brzo postati viralan, poput ove situacije sa devojkom koja je tražila selfi. Mada je to možda bio samo trenutni trenutak zabave, za Đokovića je to samo jedna od mnogih takvih situacija sa fanovima koje mogu da se dese tokom njegove karijere.

Sve u svemu, iako je pobeda na terenu najvažnija za sportiste poput Đokovića, interakcija sa fanovima i njihova podrška su takođe bitni. Ova mala anegdota je samo podsetnik na to koliko su sportisti važni i inspirativni u životima mnogih ljudi, kako na terenu tako i van njega.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.