May 6, 2024

Maksimović’s goal leads Osasuna to victory over Hetafe

1 min read

Kola španskog prvenstva su bila održana, a jedan od mečeva je bio između ekipa Osasune i Hetafea. Utakmica je započela sa golom Raula Garsije iz Osasune u devetom minutu, čime je domaća ekipa povela. Njihova prednost je udvostručena u 31. minutu golom Iker Munjosa.

Međutim, Hetafe se nije predavao i uspeo je da izjednači rezultat. Prvo je Borha Majoral postigao gol u 64. minutu, a onda je srpski fudbaler Nemanja Maksimović postigao drugi gol za Hetafe u 68. minutu, čime je izjednačio rezultat.

Ipak, pobedu je na kraju odneo tim Osasune sa golom Hesusa Aresa u 80. minutu. Ova pobeda je Osasuni donela 25 bodova i trenutno se nalaze na određenoj poziciji na tabeli.

Sa druge strane, Hetafe je pretrpeo drugi uzastopni poraz u prvenstvu. Oni se trenutno nalaze na desetom mestu i imaju 26 bodova.

Ova utakmica je bila prilično uzbudljiva i oba tima su imala svoje trenutke. Na kraju je ekipa Osasune izvukla pobedu, dok je Hetafe morao da se zadovolji porazom. Oba tima će sada morati da se okreću narednim mečevima i da pokušaju da pobede kako bi poboljšali svoju poziciju na tabeli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.