May 6, 2024

Emotivno obraćanje Željka Obradovića pred susret s Megom

2 min read

U 17. kolu ABA lige, crno-beli će u ponedeljak, 22. januara dočekati Megu u Štark areni. Prioritet ulaska imaće vlasnici sezonskih karata, dok će svi ostali zauzeti preostala slobodna sedišta.

Prethodno dugogodišnji kapiten Partizana, reprezentativac SRJ, igrač Beovuka, FMP-a, Budućnosti, Valensije i Galatasaraja, kao i trener Mege i Budućnosti, asistent selektora reprezentacije Srbije i šef stručnog štaba Golden Stejt Voriorsa, jutrom 17. januara napustio je ovaj svet. Bio je to čovek zaraznog osmeha, velikog srca i neustrašivog borca i mnogima je bio uzor koji su kasnije postali novi košarkaški idoli. Vest o njegovoj tragičnoj smrti bila je teška za sve, ali se nadam da će svi ljudi koji su ga u srcu voleli prepoznati značaj ove utakmice između njegova dva kluba, Partizana i Mege”, rekao je Obradović.

Trener Obradović je zatim komentarisao sam meč: “Naravno da ćemo pokušati da igramo. Mega je odigrala izvanrednu utakmicu protiv nas u prvom delu prvenstva. Mladi igrači u toj ekipi uvek žele da se dokažu. Mislim da će tako biti i ovog puta. Ali najvažnije je da navijači prepoznaju značaj ove utakmice i dođu u velikom broju, jer je posvećena Dejanu Milojeviću”, naglasio je Obradović.

Alen Smailagić, jedan od igrača Partizana, izjavio je pred sutrašnji meč: “Mega je mlada ekipa koja igra sa velikom energijom. Izgubili smo od njih prošli put, ali ćemo se potruditi da ovog puta uđemo u utakmicu maksimalno ozbiljno i dođemo do pobede”, istakao je Smailagić.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.