April 14, 2024

Milojević pružio pomoć bivšem saigraču pri kupovini stana

1 min read

Vest o smrti iskrenog prijatelja potpuno je slomila Kuzmanovića, koji je u svom podkastu govorio o Dekiju kao treneru, igraču, ali pre svega – velikom čoveku. Kuzmanović je odlučio da otkrije jednu nepoznatu priču iz privatnog života, kako bi dočarao svima kakva ljudska gromada je bio Dejan Milojević.

Negde 2009. godine došao sam u priliku da sredim stambeno pitanje, da kupim stan. Bio sam kratak za određeni novac, nekih 30-ak hiljada evra. Legao sam da spavam i probudio se sa jednom jedinom idejom – koga mogu da pitam da mi pozami, a da mi kaže ‘nema problema’. Šta mislite koga sam pozvao? – kaže Kuzmanović i otkriva detalje razgovora sa Dekijem.

Razgovor je tekao otprilike ‘treba mi toliko i toliko’. On je pitao: ‘Za kada?’ Rekao sam: ‘Za sutra’. On kaže: ‘Važi’, – kaže Kuzmanović i ističe da nije pitao ni kada će mu vratiti novac.

Kada sam mu vratio novac, a prošlo je nekih godinu dana, pitao sam ga da li ima neka kamata. Kuzmanović ističe da je znao da uvek može da računa na Milojevića, iako nisu bili najbliži prijatelji.

Mogao si da se uzdaš u njega, iako mi nismo bili prijatelji tog nivoa da smo se viđali često, to posao nije dozvoljavao. Imao je on daleko bliže prijatelje od mene, ali imali smo divan odnos – dodao je Kuzmanović.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.