July 27, 2024

Vujošević reveals details about Milojević’s death

1 min read

Užasna vest o smrti trenera i proslavljenog košarkaša Dejana Milojevića duboko je potresla čuvenog košarkaškog stručnjaka Duška Vujoševića. On je sarađivao sa Milojevićem u Partizanu i gostujući u jutarnjem programu TV Nova, otkrio je nepoznate detalje o Milojevićevom kobnom srčanom udaru.

Vujošević je objasnio da je juče, posle dijalize, dobio poziv od Milenka Tepića koji ga je pitao da li je čuo za Milojevića. Tepić mu je saopštio da je Milojević imao težak infarkt i da je bilo neizvesno da li će preživeti. Vujošević je bio zaprepašćen. Kasnije se ispostavilo da Milojević nije dobio operaciju na vreme, što je rezultovalo nedostatkom dotoka kiseonika u mozak, a to je izazvalo njegovu iznenadnu smrt. Prema Vujoševićevim rečima, veliki tromb je verovatno začepio neki krvni sud.

Podsetimo, Dejan Milojević je srpski trener i legendarni košarkaš koji je preminuo u 47. godini od posledica srčanog udara. Njemu je pozlilo u noći između utorka i srede dok se nalazio u jednom restoranu u Solt Lejk Sitiju sa svojim klubom Golden Stejt Voriorsima. Prevezen je u bolnicu gde je operisan, ali nažalost, nekoliko sati kasnije izgubio je bitku za život.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.