May 19, 2024

Ulaz na meč Partizan – Mega u čast Milojevića je besplatan.

1 min read

Kasnije tokom dana, klub je saopštio da je stigla potvrda iz Amerike o smrti jednog od najvećih boraca koje su košarkaški tereni u Srbiji i regionu ikada videli. Ova tužna vest je izazvala veliku tugu u celoj košarkaškoj zajednici.

U čast legendarnog košarkaškog stručnjaka, KK Partizan je odlučio da pozove svoje navijače da dođu na naredni meč protiv ekipe Mege u crnim duksevima. Ova gesta ima za cilj da se pokaže poštovanje prema preminuloj osobi i da se odaje priznanje za njegov doprinos košarkaškom sportu.

Poziv za besplatan ulaz na utakmicu je dodatna podrška koju klub želi da pruži svojim navijačima i da im omogući da se oproste od svog voljenog trenera na način koji smatraju najprikladnijim.

Očekuje se da će tribine biti ispunjene ljudima koji su želeli da izraze svoje saučešće i zahvalnost prema ovoj košarkaškoj legendi. Svojim prisustvom će iskazati podršku klubu i pokazati koliko su značajni bili trenuci provedeni sa preminulim trenerom.

Njegova smrt predstavlja veliki gubitak za košarkašku zajednicu, ali će njegov nasleđe sigurno živeti kroz sve igrače koje je trenirao i kroz uspomene koje je ostavio na terenima u Srbiji i regionu. KK Partizan će nastaviti da se seća svih njegovih dostignuća i da ga poštuje kao jednog od najznačajnijih košarkaških stručnjaka svih vremena.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.