May 18, 2024

Objavljena nikad viđena fotografija Dejana Milojevića od strane bivšeg igrača Partizana

1 min read

Frederik Haus, bivši košarkaš Partizana, nedavno je objavio nekoliko nikad viđenih zajedničkih fotografija sa Dejanom Milojevićem. Iako nisu igrali zajedno u Partizanu, Haus i Milojević su bili suigrači u Valensiji tijekom sezone 2007/08. Fotografije pokazuju njihovu bliskost i zajedničke trenutke s putovanja.

Haus je bio član Partizana od 2002. do 2004. godine, a nakon njegovog odlaska je stigao Milojević koji je ostao do 2006. godine. Ova objava na Instagramu iznenađuje mnoge, s obzirom na to da su Haus i Milojević prošli razdvojeno u Partizanu.

U objavi na Instagramu, Haus je izrazio tugu zbog gubitka Milojevića. Između ostalog, Haus je spomenuo njihove planove da posjete Beograd sljedeće godine, te kako će mu nedostajati telefonski pozivi i dugi razgovori o košarci. Haus je Milojevića nazvao svojim bratom, naglašavajući njihovu bliskost.

Ove zajedničke fotografije pružaju prikaz Hausove i Milojevićeve veze izvan košarkaškog terena. Njihov odnos i prijateljstvo očigledno su ostali snažni unatoč odvajanju u karijerama i klubovima.

Frederik Hausovu objavu o pratnjama s Dejanom Milojevićem na društvenim mrežama mnogi su dočekali s iznenađenjem i emocijama. Ovaj post podsjeća na njihove nezaboravne trenutke i ističe važnost prijateljstva i bliskosti, bez obzira na razlike i udaljenosti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.