July 27, 2024

Novak’s Game Against Popirina

1 min read

Prva dva kola su bila teža nego što se očekivalo, kao što se može primijetiti. Pitali smo Novaka da li postoji glavni razlog za to, kao što su bolest ili problema sa zglobovima. On odgovara da ima “svega po malo” i objašnjava dalje:

Novak priznaje da trenutno nije u idealnom stanju, što utiče na njegovu igru i motivaciju. On trenutno prolazi kroz poteškoće, kako sa zdravljem, tako i sa tehničkim i igračkim aspektima. Međutim, on ne želi da se žali na svoju situaciju, već prihvata okolnosti u kojima se nalazi i pokušava da izvuče najbolje iz sebe.

Novak nam saopštava da je igrao protiv tenisera koji je pružio sjajnu igru. S obzirom na to da je protivnik imao malo toga da izgubi, bio je veoma taktički pametan i imao je veliku podršku publike. Svi ovi faktori su uticali na Novaka. On priznaje da je mogao bolje da igra i da trenutno nije ni blizu svom prepoznatljivom nivou igre na Australijan Openu.

Ovi izjave Novaka nam govore da je suočen sa izazovima, ali da istovremeno ima svjestan pristup i odlučnost da se nadmaši sve prepreke koje mu se postavljaju pred njega.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.