May 17, 2024

Bogdan devastated by the death of Milojević

2 min read

Vest o smrti srpskog trenera i proslavljenog košarkaša Dejana Milojevića potresla je kapitena naše reprezentacije Bogdana Bogdanovića. Nakon meča između Atlante i Orlanda, Bogdanović je sa suzama u očima izrazio svoju tugu i govorio o prerano preminulom srpskom treneru.

Bogdanović je priznao da ga je vest o smrti Milojevića duboko potresla i da je čak razmišljao da preskoči utakmicu sa Orlandom. Ipak, shvatio je da to nije ono što bi Milojević želeo. “Mislio sam da se ne pojavim večeras jer nisam mogao da spavam, izgubio sam svoju rutinu. Ali on bi želeo da nastavim i pitao bi me kako sam, vodio me kroz teška vremena”, otkrio je Bogdanović.

Nakon toga, Bogdanović je pokušao novinarima da objasni kakva je ličnost i košarkaška veličina bio Dejan Milojević. “Niko u Srbiji nije mogao da veruje zbog ovih vesti. On je bio zver, uvek pozitivan. Svi su znali da ako mu se požalite, on će vas naterati da se nasmejete. To je bio Dejan. Sa ovakvim uticajem, njegov prerani odlazak je veoma tužan. Mnogi igrači i treneri širom sveta neće ga zaboraviti. Milojević nije bio samo sjajan igrač, već je i uvek stavljao porodicu na prvo mesto. Nije jurio karijeru niti novac. Mislim da je to sjajan primer kako treba živeti. Ako ne voliš svoj život, ne možeš biti najbolji u svom poslu. Nekada ljudi više cene posao nego druge važne stvari u životu. Dakle, danas je zaista tužan dan”, izjavio je Bogdanović.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.