May 17, 2024

Poruka podrške Dejanu Milojeviću poslana od strane Aca Petrovića

1 min read

Naš bivši igrač Dejan Milojević nedavno je hitno operisan nakon što je doživeo srčani udar u Solt Lejk Sitiju. Dejan trenutno radi kao pomoćni trener u timu Golden Stejt Voriorsa. Svi smo šokirani ovom vesti i svim srcem mu želimo sreću i brz oporavak.

Dejan je ostavio dubok trag u našem timu tokom svoje igračke karijere. Njegova posvećenost, talent i poslovni duh uvek su bili iznad proseka. Bio je omiljen među saigračima i navijačima, i uvek je pružao svoj maksimum na terenu.

Sada kada Dejan radi kao pomoćni trener, njegovo iskustvo i znanje svakodnevno pomažu timu Golden Stejt Voriorsa da ostvari uspehe. Njegov doprinos i mentorstvo su neprocenjivi, a igrači imaju ogromno poštovanje prema njemu.

Srčani udar je ozbiljan medicinski slučaj, ali verujemo da će Dejan imati uspešnu operaciju i brz oporavak. Imamo poverenje u njegovu snagu i optimizam da će se vratiti sa još većom strašću i voljom da nastavi da radi u svetu košarke.

Svi smo uz Dejana u ovim teškim trenucima i pružamo mu svoju podršku. Posvećen je sportu koji toliko voli, i želimo mu da se vrati na teren što pre. Neka mu sve najbolje ide u operaciji i oporavku, i nadamo se da će se uskoro ponovno pridružiti svojoj porodici, prijateljima i košarkaškoj zajednici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.