April 18, 2024

Je li Barcelona ponudila Mourinhoa?

1 min read

Barselona se trenutno nalazi u teškoj situaciji, suočavana sa ozbiljnom krizom. Nedavno su pretrpeli bolan poraz od svog rivala Reala u finalu Superkupa, i to rezultatom 4:1. Osim toga, u La Ligi se nalaze na četvrtoj poziciji, što je razlog za zabrinutost. Zbog toga, uprava kluba razmišlja o smeni trenera, Ćavija Ernandeza.

Ova vest je mnoge ostavila u neverici iz razloga što je Ćavi poznat kao veliki navijač Real Madrida, a čak je i uspešno vodio taj klub u prošlosti. To čini predlog da bi upravo on mogao da bude zamenjen izuzetno iznenađujućim.

List “El Nacional” izveštava da je menadžer Jorge Mendes predložio da bivši trener Real Madrida, Jose Mourinho, preuzme vodstvo Barselone. Mendes ima odlične odnose sa predsednikom kluba, Joanom Laportom, te je izneo ovaj predlog. Navodno, Mourinho je spreman da preuzme vođenje tima ukoliko Ćavi bude otpušten.

Ova situacija će svakako zahtevati pažljivo i promišljeno razmatranje od strane uprave Barselone, jer će izbor novog trenera morati biti dobar za klub. Sa obzirom na istoriju Ćavija u klubu, kao i na uticaj koji Mourinho ima u fudbalskom svetu, odluka će sigurno biti teška i važna za budućnost tima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.