July 27, 2024

Fiery Reception Awaits Jokić in Philadelphia

2 min read

Navijači domaćeg tima priredili su izuzetno neprijatan doček aktuelnim šampionima. Prilikom predstavljanja igrača Denvera, navijači su nakon svakog imena glasno uzvikivali “sr*nje”, a kada je Jokić došao na red, usledili su i gromoglasni zvižduci.

Još više neprijatnosti navijači su izazvali kada je zvanični spiker jednim “slučajnim” previdom pokušao da ponizi srpskog košarkaša. Prilikom Jokićevog predstavljanja, spiker je rekao da nosi dres sa brojem 14, iako je poznato da čitavu karijeru nosi broj 15. Ova greška je dodatno izazvala negativnu reakciju publike.

Zanimljivo je da se ova greška dogodila samo par dana nakon izjave Karmela Entonija, koja je privukla neviđenu pažnju američke javnosti. Ta izjava je izazvala kontroverzu i raspravu, što je možda doprinelo atmosferi neprijateljstva prema Jokiću i Denver Nuggetsu.

Ovakvo ponašanje navijača i nepropisno predstavljanje Jokića od strane zvaničnog spikera pokazuju nepoštovanje prema igraču i njegovim dostignućima. Očigledno je da postoje određeni animoziteti prema Jokiću, kako od strane navijača, tako i od strane pojedinih medija. Ovi incidenti pokazuju da još uvek postoje predrasude i nedostatak poštovanja prema stranim igračima u američkoj košarci.

Međutim, treba napomenuti da Jokić, uprkos ovom neprijatnom dočeku, i dalje pokazuje izuzetne igračke sposobnosti i profesionalnost. Njegova izvanredna forma i rezultati koje postiže sa Denver Nuggetima čine ga jednim od najboljih igrača u NBA ligi. Ovi incidenti mogu samo motivisati Jokića da pokaže još veću hrabrost i ponos, dok će navijači i mediji možda morati opet razmotriti svoje stavove o srpskom košarkašu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.