May 10, 2024

Hrvatski muškarac izazvao intenzivni sukob sa prijateljem Novaka Đokovića, prepuno vređajući i omalovažavajući ga! (VIDEO)

1 min read

Nažalost, odmah na početku Prižmićeva teniska karijera, dobio je najteži mogući zadatak – igrati protiv najboljeg igrača koji je ikad držao teniski reket. Taj igrač je aktuelni šampion Rolan Garosa u juniorskoj konkurenciji i trenutno je 178. teniser sveta. Prošle godine je privukao veliku pažnju javnosti u regionu zbog žestoke svađe sa poznatim teniserom iz Bosne i Hercegovine, Damir Džumhur, koji je i veliki prijatelj Novaka Đokovića.

Prižmić je postao poznat prošle godine nakon što je osvojio celendar u Banjaluci, pri čemu je eliminisao čak i favorizovanog Džumhura na putu ka finalu. U samom finišu meča, frustrirani Džumhur je žestoko izvređao tinejdžera iz Splita. Bio je pun negativnih komentara, optužujući ga za odvratno ponašanje na terenu i izjavljujući da će ga prijaviti ATP-u.

Nakon Džumhurovih prozivki, Prižmić je samo seo na svoju klupu, dok je Džumhur nastavio sa uvredama, govoreći mu da pljuje po terenu kad protivnici padaju u nesvest i nazivajući ga “ološem malim”. Džumhur mu je čak zapretio da će ga prijaviti ATP-u zbog ponašanja.

Ceo incident je privukao veliku pažnju medija i javnosti u regionu, iako je Prižmić još uvek vrlo mlad teniser. Ovaj izazov na početku njegove karijere može biti težak, ali će sigurno doneti i mnogo iskustva i nauka za njegov dalji razvoj u svetu tenisa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.