April 24, 2024

Direktor Udinezea izjavljuje: Transfer situacija Samardžića je konfuzna

2 min read

“Prijoritet Udinezea je da momak ostane miran koliko je moguće i da ga zaštiti od glasina. Želimo da ovde bude koncentrisan 100 odsto. Tu je i paralelni proces za klub. Kao što smo letos rekli, ima velikog interesovanja za fudbalera, pošto je pokazao talenat i prirodno je da budu zainteresovani”, rekao je Balcareti, preneli su italijanski mediji.

U medijima su se pojavili navodi da je Napoli postigao dogovor sa Udinezeom, ali da je u isto vreme Juventus direktno kontaktirao oca fudbalera da se dogovore oko ličnih uslova.

“Moram da kažem da ništa nije neminovno. Želimo da se koncentriše na pripremu za utakmicu ovog vikenda. Takva je situacija u ovom trenutku. Postoji interesovanje, svi klubovi koji su pomenuti u medijima su nas kontaktirali u vezi sa informacijama o fudbaleru, ali ništa nije neminovno”, naveo je direktor Udinezea.

“Imamo mnogo igrača koji su isto tako jaki i privlačni drugim klubovima i naš posao je da osiguramo da budemo spremni za sve što se desi”, dodao je on. Sport Medijaset preneo je da i Brajton prati Samardžića, ali je Sportitalija preneo da se radi samo o maglovitom interesu, a ne konkretnom.

Samardžić je u letnjem prelaznom roku bio na korak od prelaska u Inter, ali je transfer propao jer nije uspeo da se dogovori o ličnim uslovima i provizijama. Samardžić je rođen u Berlinu, omladinsku karijeru proveo je u Nemačkoj i Herti, u kojoj je počeo profesionalnu karijeru. U sezoni 2020/2021 igrao je za Lajpcig odakle je prešao u Udineze, za koji je odigrao 80 utakmica i postigao devet golova. Igrao je za mladu reprezentaciju Nemačke, a prošle godine debitovao je za A reprezentaciju Srbije i odigrao pet utakmica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.