May 21, 2024

Dominacija Aleksandra Mitrovića i Sergeja Milinkovića-Savića u Saudijskoj Arabiji

1 min read

U meču, Aleksandar Mitrović postigao je svoj 18. pogodak u prvenstvu. Time se privremeno izjednačio na čelu liste strelaca sa Kristijanom Ronaldom. Mitrović je prošao po desnoj strani i primetio Sergeja negde oko penala. Izvrsno je centrirao loptu, a Sergej je sa rutinskom egzekucijom savladao golmana.

Kasnije je odigrana još jedna runda utakmica, u kojoj je Al Hilal pobedio Al Fejhu rezultatom 2:0. Mitrović je postigao svoj 17. gol sezone sa bele tačke. Međutim, u međuvremenu je i Al Nasr, tim za koji igra Ronaldo, bio na terenu. Ronaldo je postigao čak četiri pogotka i uspeo da pobegne Mitroviću na listi strelaca. Trenutno je Ronaldo prvi sa 20 golova, dok je Mitrović drugi sa 17 golova.

Unatoč tome, Mitrović je uspeo da zaseni jednog od najboljih igrača svih vremena. On je reprezentativac Srbije i pokazao je impresivne performanse tokom sezone.

Sada se postavlja pitanje – da li će Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić, igrajući za Al Hilal, uspeti da osvoje titulu u Saudijskoj Arabiji?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.