May 2, 2024

KO JE ŽENA KOJU JE NOVAK “OBORIO” ŠARMANTNIM POTEZOM! U vezi je s NBA legendom, a zbog Srbina o njoj se priča širom sveta!

1 min read

Aliz Lim, bivša teniserka koja je nekad bila rangirana kao 135. na WTA listi, nedavno je skrenula pažnju javnosti svojim komentarima o Novaku Đokoviću. Ona ga je opisala kao džentlmena nakon što je doživela gest ljubaznosti od njega. Lim je takođe navodila da je bila u vezi sa teniserom Žeremijem Šardijem, ali da je sada u vezi sa NBA legendom Tonijem Parkerom.

Aliz Lim je započela svoju televizijsku karijeru na Velikom šlem turniru Australijan openu 2022. godine. Zamenila je Barbaru Šet u studiju “Eurosporta” i radila je sa Matsom Vilanderom. Takođe je otkrila da je tokom teniske karijere imala problema zbog visokog intelektualnog potencijala (HIP) koji je posedovala.

Lim je objasnila kako je visoki intelektualni potencijal mogao da utiče na njenu koncentraciju i reaktivnost tokom mečeva, ali je istakla da je bavljenje tenisom za nju predstavljalo beg od konstantnog razmišljanja. Aliz Lim je takođe istakla da je putovanje i upoznavanje ljudi bili način da ostane zauzeta i da izbegne konstantno razmišljanje. Ona je opisala tenis kao sport koji joj je omogućavao da isključi mozak na neko vreme i naglasila da je uživala u dinamičnosti života koju je dobijala kroz sport.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.