April 30, 2024

Književnici iz Brazila napadnuti od strane pitbula i povređeni su u uvo i ruku.

1 min read

Ona je tokom napada vrištala zbog čega su je čuli meštani koji su pozvali vatrogasce. Ona je navodno u stabilnom stanju u Državnoj bolnici Alberto Tores. Njena porodica je za lokalni list O Globo rekla da je “prvu noć provela dobro” i da se još oporavlja od operacije. Sandra Noleto, koja se druži sa Rouzanom od 2005. godine, ispričala je lokalnim medijima kako se užas odvijao.

Vlasnik pasa, koji živi u blizini, odveden je u policijsku stanicu na ispitivanje pre nego što je pušten uz kauciju. Njegovi ljubimci su navodno odvedeni u sklonište. Osim toga, očekujemo da će vlasti reagovati i kazniti vlasnika”, dodala je Sandra. Policija istražuje vlasnika pasa zbog zlostavljanja životinja, nesavesnog nanošenja telesnih povreda i nemara u nezi životinja.

Marej, rođena u Rio de Žaneiru, počela je da piše poeziju za decu ranih 1980-ih nakon što je diplomirala francusku književnost. Objavila je oko 100 knjiga i dobila brojne nagrade. Ima 13.600 pratilaca na Instagramu i udata je za španskog novinara Huana Arijasa Martineza (91).

More Stories

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.