April 30, 2024

Đoković oduševio prelepu novinarku svojim džentlmenskim gestom.

1 min read

Ove sezone, Novak Đoković još uvek nije osvojio nijedno takmičenje. Igrao je samo na Australijan openu i u Indijan Velsu.

Nada se da bi mu treća mogla biti sreća za prvi pehar. Pred početak takmičenja dao je intervju za “Eurosport” i tamo je napravio džentlmenski gest.

Objasnio je kako je imao sreću da bude sa džentlmenom poput Novaka, koji je bio veoma galantan. Takođe je istaknuo da je hladno uprkos mišljenju mnogih da je toplo.

Aliz, koja je u vezi sa bivšim NBA asom Tonijem Parkerom, izjavila je da je Roland Garros njen najveći cilj na šljaci. Takođe je dodala da se neće promeniti ni ove godine i da se nada da će igrati najbolje u Parizu.

Njen drugi cilj je da iznenadi samu sebe i da već u Monte Karlu pokaže dobru igru, s obzirom da smatra da je to njena druga kuća. Nenad Zimonjić će raditi sa Đokovićem u Monte Karlu.

Đoković ističe da veoma dobro poznaje Zimonjića i da su prijatelji više od 20 godina. Razišao se sa Goranom i Nenad mu je priskočio u pomoć.

Iako se ne vežbaju previše na servis-volej igri, Nenad mu daje savete za pozicioniranje na mreži, iako smatra da nije najbolji u tome. Đoković dodaje da uživa u saradnji sa Zimonjićem i da će videti gde će ih ta saradnja odvesti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.