April 27, 2024

Čuveni fudbaler stvorio je vredno carstvo vredno 200 miliona dinara

1 min read

Lukas Podolski, fudbalska zvezda i bivši reprezentativac Nemačke, ostvario je uspeh u svom privatnom biznisu. Podolski je igrao za Galatasaray od 2015. do 2017. godine, a boravak u Istanbulu inspirisao ga je da otvori lanac restorana brze hrane, posebno kebaba. Prema izvorima iz španskog lista “Marke”, šest godina nakon otvaranja prvog restorana “Mangal kebab”, Podolski sada poseduje 30 restorana širom Nemačke i njegova vrednost se procenjuje na više od 207 miliona evra.

Podolski se pohvalio da je cena hrane u njegovim restoranima ista ili čak viša nego u poznatom lancu brze hrane poput McDonald’s-a. Osim uspeha u biznisu, Podolski je postigao najveći fudbalski uspeh sa reprezentacijom Nemačke 2014. godine kada su postali prvaci sveta. U Srbiji, njegovu igru pamte još od Mundijala pre toga, posebno jer je Nemačka bila u grupi sa reprezentacijom Srbije.

Srbija je ostvarila pobedu protiv Nemaca u grupnoj fazi, a Vladimir Stojković je odbranio penal Podolskom u 60. minutu pri rezultatu 1:0.

More Stories

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.