May 3, 2024

Partizan Hercegovac Kup Radivoja Koraća uživo prenos livestream

1 min read

Crno-beli su ušli u ovaj meč kao apsolutni favoriti. Tokom prve i do kraja druge četvrtine gledali smo prilično izjednačen susret, sa Hercegovcem koji pruža snažan otpor.

Tim iz Gajdobre nije došao sa “belom zastavom” već daje dodatni motiv da pokaže šta zna i koliko može. Nakon ravnopravnog prvog poluvremena, tim Željka Obradovića je uhvatio zalet na startu treće deonice i do kraja meča neizvesnosti nije bilo.

Partizan je mirno priveo meč kraju i zakazao polufinalni okršaj sa ekipom Vojvodine. Vukčević je sa 15 poena bio najefikasniji u timu Partizana, Ledej ga je pratio sa 12 poena dok su 11 postigli Kaminski, Avramović i Koprivica.

U poraženom sastavu, Marić i Dimić bili su najefikasniji sa po 14 poena. Obradović je izjavio da je najvažnije poštovati i sebe i protivnika, te da tim ima najveće moguće ambicije na Kupu ove godine.

Košarkaš Partizana Aleksa Avramović izjavio je da očekuje veliku podršku navijača na Kupu u Nišu. “Očekujem veliku podršku navijača, uvek smo u Nišu dočekani na sjajan način.

Prethodne dve godine nismo uspeli da donesemo taj trofej, ove godine ćemo se potruditi da donesemo Žućkovu levicu”, rekao je Avramović.

More Stories

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.