April 28, 2024

Burmaz i Đoković: Volimo se kao braća

1 min read

Robusni napadač je nedavno prešao iz Voždovca u Rapid u transferu vrednom 400.000 evra. Sa druge strane, Damjan Đoković, koji je znatno iskusniji, sada igra za Rapid, što predstavlja njegov treći klub u Rumuniji, nakon Kluža i FCSB. Valjevac i Zagrepčanin sada žive u Bukureštu gde se uzajamno pomažu.

Burmaz ističe kako mu je Đoković mnogo pomogao prilikom prilagođavanja na novi klub i okolinu, izjavljujući: “Volimo se i poštujemo, pogotovo što smo u inostranstvu. Pomogao mi je mnogo kada sam stigao u klub kako bih se privikao, na tim, kao i na grad i zemlju.” Đoković se slaže s tim ističući: “Volimo se i poštujemo, pogotovo što smo u inostranstvu.”

Mladi srpski napadač je oduševljen prijemom u Rumuniji, ističući da mu odgovara što igra na kvalitetnim terenima i što je publika veoma blizu igračima, jer na većini stadiona nema atletskih staza. Trenutno, Rapid iz Bukurešta zauzima drugo mesto na tabeli elitnog fudbalskog prvenstva Rumunije, sa devet bodova manje od lidera FCSB i tri više od trećeplasiranog Kluža.

More Stories

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.