April 28, 2024

Zbog čega Jokić nije prisustvovao sahrani Dejana Milojevića?

1 min read

Neki su se pitali zašto trener Golden Stejta Stiv Ker nije došao na sahranu. Odgovor je prilično jednostavan – zbog rasporeda Denvera i klupskih obaveza. Put iz Amerike do Srbije, pa povratak, a sve to u vreme kada se Nagetsi bore za prvo mesto na Zapadu, bio bi predug i verovatno bi mu trebalo još vremena i za emotivni oporavak. Sledeći dueli za Denver su sa Sakramentom, Vašingtonom i Portlandom, nakon čega će, u ponedeljak 26. februara (1 ujutru po našem vremenu), gostovati Golden Stejtu, timu u kom je Milojević radio.

Nikola Jokić, srpski centar, izbegavao je da se previše izjašnjava o Dekiju. “Volim ga”, rekao je Jokić o temi koja mu je veoma bolna. “Moja porodica je u šoku. Ja volim celu njegovu familiju.

Ne želim da pravim cirkus od toga”, poručio je Jokić, koji je nedavno nosio majicu sa natpisom “Brate” u njegovu čast. Trener Golden Stejta Stiv Ker zajedno sa saradnicima se oprostio od Dekija, ali nije prisustvovao sahrani zbog klupskih obaveza i rasporeda Denvera. Put iz Amerike do Srbije bio bi predugačak, a Nagetsi se bore za prvo mesto na Zapadu. Jokić se suzdržavao da ne pravi cirkus oko ove teme i nije želeo da skreće pažnju na sebe izjavama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.